Eu, barbatul mitocan

Mi-a spus…

As dormi cu tine in dinti. Rostogolindu-ne apucati, ca niste cretini. Apoi as dormi cu tine in dinti. Esti o parasuta de doi lei, trebuia, in vremea aceea, sa imi pazesc buzunarul, ultimele trei cifre de pe spatele cardului, Pepsiul din frigider. Nu avea notiunea lui “nu e al meu, nu pun mana”. Cand dormeam langa ea, aveam cosmaruri, iar ea visa haios. Imi tavalise chakrele prin zoaiele bulevardului pe care se prostituase. La inceput, cand avea 18 ani, facea sex oral pe un iaurt si ceva felii de paine. Dupa ceva ani, a cumparat-o un chinez si s-au casatorit. Era mai bogat decat un sultan. Faceam amor ca niste caini turbati pe masa din ceva lemn scump. El nu era acasa. Isi punea manele si inghiteam cu greu rahatul asta de “muzica” pentru saraci emotional si spiritual. Dar accepta tanarul barbat orice de dragul unei caldurici umede intre picioare (puteam chiar vomita in gura ei) Minereul lui interior este o stupida dorinta de a penetra. Desi cred ca mai degraba am mimat, eu nu am fost niciodata ca ceilalti, am cautat altceva in femeie. Aiurea.
Unele femei is precum florile, cateva umede si proaspete, pline de roua, altele ofilite, apoi de plastic, se fardeaza si isi ridica… Aparent comune, pot ascunde un munte de aur sub paruri dese. Exceptional de frumoase, pot fi la fel de proaste precum boul. Fiecare are o poveste exceptionala si trebuie tratata cu respect. Daca nu au notiunea adevarului, le pedepsesti aruncandu-l pe masa. Te vor ura din toata inima lor incompleta, o ura usor de dus. Isi dau tineretea aiurea si apoi merg frante in cautarea unei anomalii. E idealul lor. Anomalia. Dar am intalnit si domnisoare sau doamne cu o inalta tinuta morala. Desi pentru un tanar flacau morala e o camasa de forta.
Am vrut de toate, un amestec de prajitura, muraturi, cimbru, ciorba, tocana. Un amestec din care intr-o absoluta prostie am crezut ca voi face bici. Un fel de innobilare prin ingurgitat prostii.
Dar au ramas si lucruri bune, putine, e drept. In rest, totul e o varza pusa intr-o dezordine imensa, un haos pe care il tarasc fericit catre groapa neamului meu cuminte. Ii voi sminti cu pacatele mele, cu frivolul meu, cu mizeria mea erotica, cerneala care imi scrie povestea vietii.

Posted In:

37 Comments

 1. E si asta o metoda de viata. 🙂 Am abandonat-o acum peste 10 ani, pt ca-si pierduse farmecul si rostul. Totul era in cadere libera. Acum nu are exista nimic, asa ca nu mai are ce sa cada.

  Like

  1. Nici nu ma mai gandesc, Erg. Este ce este. Am tot ce pot duce in inima si cap. Romanii sunt mereu dezamagitori. In ceke din urma. Bagam o manea? 😀

   Like

 2. Nu cred ca mai este posibil. Lumea s-a schimbat radical. Diferentele, fata de acum 10-15 ani, sint enorme. Personal nu mai recunosc nimic din tot ce-a fost. Este clar ca tot ce spun pot dovedi.

  Like

 3. Nu stiu nimic despre nimeni. Daca vei citi citeva bloguri, te vei plimba pe strazi, vei viziona filmele de astazi si prg tv este suficient ca sa observi ca lumea de astazi este total diferita fata de cea de acum 10. Pe masura ce adaugi ani, diferentele devin si mai mari. Anii 70 par acum ireali. Oamenii au cazut la un nivel f scazut din toate punctele de vedere.
  Regret problemele tale de sanatate!

  Liked by 1 person

  1. Eu nu regret nimic. Stiu ca pot reface Agora. Sper sa vina niste oameni noi, Corneliu Dumitrache, Radu Alex Bogdan, 888, Claudiu. Poate si Strong, si Rip.
   Diferentele is, doar poate si noi suntem mai buni.

   Like

  1. Strong e un bun prieten, un om de spirit. Obisnuiam sa ne vedem la el sub bolta langa Bucuresti si sa vbim cele mai frumoase lucruri. Nu face taxi, era doar o tema 🙂

   Like

 4. Paul McCandless “Heresay” (1988)
  https://www.youtube.com/watch?v=4R3_Dqq3Fys

  De pe vremea cind era “greu” de tot! 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=bU2q8NYgtIw

  Pe vremuri, existau si un alt tip de romani, care, astazi, nu mai exista. Aveau o alta educatie, insa, cind taranimea a pus mina pe absolut toata tara a inceput sa se aleaga praful de absolut orice. Romanii, cei peste care dau astazi, nu au absolut nici o legatura cu cei de acum 50 de ani. Diferentele sint enorme!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s